Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان امنیتی به تازگی کشف کرده اند که مجرمان سایبری جدیدا از یوتیوب به عنوان وسیله‌ای برای توزیع بدافزار‌ها استفاده می‌کنند.

محققان امنیت سایبری اخیراً به بیش از ۸۰ ویدیو برخورد کرده اند که همه آن‌ها بینندگان نسبتاً کمی داشتند و همه متعلق به یک کاربر بودند. این ویدیو‌ها نحوه عملکرد یک نرم‌افزار استخراج بیت‌کوین را نشان می‌دهند تا بینندگان را متقاعد به دانلود آن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لینک دانلود در توضیحات ویدیو موجود است و در یک آرشیو محافظت شده با رمز عبور قرار گرفته تا قربانیان را در مورد مشروعیت آن متقاعد کند. همچنین بایگانی دانلود شده دارای پیوندی به VirusTotal است که فایل را به‌عنوان بی خطر نشان می‌دهد و هشدار می‌دهد که برخی از برنامه‌های آنتی‌ویروس، ممکن است یک هشدار مثبت نادرست ایجاد کنند.

خود این بدافزار که PennyWise نام دارد، انواع داده‌ها، از اطلاعات سیستم گرفته تا اعتبارنامه‌های ورود، کوکی‌ها، کلید‌های رمزگذاری و رمز‌های عبور اصلی را می‌دزدد.

همچنین این بدافزار توکن‌های دیسکورد و جلسات تلگرام را می‌دزدد و در طول مسیر اسکرین‌شات هم می‌گیرد. علاوه بر این، دستگاه قربانی را برای کیف پول‌های ارز دیجیتال بالقوه و افزونه‌های مرورگر مرتبط با رمزنگاری اسکن می‌کند.

در نهایت این بدافزار وقتی همه موارد فوق را جمع آوری می‌کند، آن را در یک فایل فشرده سازی می‌کند و به سروری که تحت کنترل مهاجمان است می‌فرستد و با مکانیزم خودتخریبی خود را نابود می‌کند.

بیشتر بخوانید

معرفی بهترین آنتی ویروس‌های سال ۲۰۲۲ باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امنیت سایبری هک اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۸۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات پرونده کلاهبرداری اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

وی تصریح کرد: مجرمان با استفاده از ترفند‌های زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کد‌های مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد، اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفند‌های ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتور‌های تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس‌ها نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • ترفند‌های تثبیت وزن بعد از رژیم لاغری
  • باز کردن آسان بست کمربندی با یک ترفند جدید (فیلم)
  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • نریختن اشک هنگام آرایش با چند ترفند عالی
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود