Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپ‌ها زندگی ما رو تغییر داده‌اند؛ این روزها هر کاری که به نظرمون برسه، حتما یک اپ اپلیکیشن داره که انجامش رو راحت‌تر می‌کنه! در این میون، اپلیکیشن‌های ارتباطی و شبکه‌های اجتماعی و بازی‌ها محبوبیت بیشتری بین کاربرهای گوشی‌های هوشمند در سرتاسر دنیا دارن.

در این نوشته به شش اپلیکیشنی می‌پردازیم که در طول این سال‌ها بیشترین دانلود و نصب روی گوشی‌های هوشمند رو داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما کدوم اپ از این فهرست رو روی گوشی‌تون ندارید؟

۱.یوتیوب

پلت‌فرم یوتیوب (Youtube) ۲۶ بهمن ۱۳۸۳ برای اولین بار در دسترس کاربرهای اینترنت قرار گرفت. این پلت‌فرم که به‌عنوان سرویس اشتراک ویدئو کارش رو شروع کرد، محصول ایده و هنر برنامه‌نویسی جاوید کریم (Jawed Karim)، استیو چن (Steve Chen) و چاد مردیت هرلی (Chad Meredith Hurley) بود.

وب‌سایت یوتیوب، بعد از گوگل و پیش از فیس‌بوک، دومین وب‌سایت محبوب جهان محسوب می‌شه؛ اما اپلیکیشن یوتیوب هم همین رویه رو در پیش گرفته و با بیشتر از ۱۰میلیارد بار دانلود و نصب، فقط از گوگل‌پلی، لقب پرطرف‌دارترین اپ جهان رو مال خودش کرده.

جالب بدونید ویدئویی با نام «بچه کوسه» پربازدیدترین کلیپ یوتیوبِ که تا ۱۵ مرداد سال ۱۴۰۰، بیشتر از ۹٫۱۰میلیارد بار تماشا شده!

۲.واتساپ

بعد از یوتیوب، پردانلودترین اپ دنیا، واتساپ (WhatsApp) است که روی گوشی هوشمند خیلی از ایرانی‌ها هم نصب شده. این اپلیکیشن پرکاربرد با بیش از ۵میلیارد نصب، فقط از استور گوگل، تونسته به چنین جایگاهی برسه.

مؤسس‌های واتساپ، بریان اکتون (Brian Acton‎) و یان کوم (Jan Koum) بودن و اپ خودشون رو در واقع به‌عنوان جایگزینی برای sms عرضه کردن. یعنی با واتساپ، بدون نیاز به خرید شارژ یا دانستن نحوه شارژ مستقیم همراه اول یا خرید شارژ اینترنتی و این‌ها، می‌تونید برای همه پیام‌های متنی، صوتی و تصویری بفرستید.

این اپلیکیشن پیام‌رسان که ژانویه سال ۲۰۰۹ منتشر شد، و شرکت بزرگ فیس‌بوک در فوریه ۲۰۱۴ اون رو به مبلغ ۱۹میلیارد دلار خرید.

۳.فیس‌بوک

بعد از واتساپ، نوبت به خود اپلیکیشن فیس‌بوک (Facebook) می‌رسه که این اپ هم با بیشتر از ۵میلیارد دانلود از گوگل‌پلی، جایگاه سوم رو به دست آورده.

مارک زاکربرگ (Mark Zuckerberg) وب‌سایت فیس‌بوک رو از فوریه ۲۰۰۴ در اختیار کاربرهای اینترنت گذاشت. چند سال بعد هم اپ این شبکه اجتماعی عرضه شد و حالا فیس‌بوک با بیشتر از ۲میلیارد کاربر فعال، بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی دنیا محسوب می‌شه.

دو اپ پرطرف‌دار واتساپ و اینستاگرام هم از زیرمجموعه‌های شرکت فیس‌بوک هستن و در واقع می‌شه گفت فیس‌بوک صاحب پرطرف‌دارترین مجموعه اپلیکیشن‌های دنیاست.

۴.اینستاگرام

اینستاگرام (Instagram) هم از زیرمجموعه‌های فیس‌بوک به حساب میاد، اما این اپ محبوب رو در اصل کوین یورک سیستروم (Kevin York Systrom) و مایک کرایگر (Mike Krieger) طراحی کرده و توسعه دادن.

اپ اینستاگرام فقط از Google Play بیشتر از ۱میلیارد بار دانلود شده و حتما می‌دونید که با استفاده از این اپ جذاب می‌شه عکس‌ها و ویدئوهامون رو با همه مردم دنیا به اشتراک بذاریم. البته محدودیت ویدئوهای اینستاگرامی ۶۰ ثانیه است.

بعضی صفحه‌های اینستاگرامی ایرانی مسابقه‌های جذابی هم برگزار می‌کنن و با خرید شارژ برای دیگران به اون‌ها جایزه می‌دن، یا حتی جایزه‌های بزرگی مثل خونه و ماشین میون دنبال‌کننده‌های صفحه‌شون قرعه‌کشی می‌کنن!

۵.زوم

زوم (Zoom)، محصول شرکت زوم ویدئو کامیونیکیشن (Zoom Video Communications) از ۲۰ مرداد سال ۱۳۹۱ در دسترس قرار گرفت و تا امروز بیشتر از ۵۰۰میلیون بار فقط از استور گوگل دانلود شده.

این برنامه با امکانات جذابی مثل برگزاری ویدئو کنفرانس و فرستادن پیام‌های گروهی، به کاربرانش این امکان رو می‌ده که اگر نتونستن در جلسه‌ها و دورهمی‌های کاری به‌صورت حضوری شرکت کنن، از طریق وب‌کم کامپیوتر یا گوشی هوشمند، با بقیه ارتباط داشته باشن.

زوم یکی از محبوب‌ترین اپ‌های دنیا در دوران شیوع ویروس کرونا به حساب میاد که امکان دورکاری رو برای بسیاری از مردم دنیا فراهم کرده.

۶.گوگل میت

گوگل میت (Google Meet) از ۱۹ اسفند سال ۱۳۹۵ عرضه شد و تا امروز بیشتر از ۱۰۰میلیون بار از گوگل‌پلی دانلود شده. البته عرضه عمومی این اپلیکیشن، چند سالی بعد از عرضه اولیه صورت گرفت.

گوگل میت سرویس ارتباط تصویری مثل زومِ که گوگل ساخته و در واقع در کنار گوگل چت، یکی از دو برنامه جایگزین برای گوگل هنگ اوتس (Google Hang Outs) به حساب میاد.

این اپلیکیشن به‌عنوان برنامه کنفرانس ویدیویی برای حداکثر ۳۰ شرکت‌کننده کار می‌کنه و امکانات زیادی برای برگزاری جلسات دوستانه در اختیار کاربرانش قرار می‌ده.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۱۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مدل جدید هوش مصنوعی که به طور داخلی از آن به عنوان MAI-۱ یاد می شود اخیرا تحت نظارت مصطفی سلیمان، یکی از بنیانگذاران دیپ مایند (زیر مجموعه گوگل) توسعه یافته است.

هدف دقیق از ابداع این مدل هوش مصنوعی هنوز مشخص نشده و به سطح عملکرد آن بستگی دارد. ممکن است مایکروسافت مدل جدید را به زودی و در کنفرانس توسعه دهندگان Build در ماه جاری میلادی معرفی کند.

از سوی دیگر این شرکت فناوری از اظهار درباره هوش مصنوعی جدید خودداری کرده است. طبق گزارش موجود MAI-۱ بسیار بزرگتر از نمونه های کوچک قبلی است که مایکروسافت آموزش داده و این بدان معنا است که گرانقیمت تر خواهد بود.

مایکروسافت ماه گذشته یک مدل هوش مصنوعی کوچکتر به نامPhi-۳ را راه اندازی کرد تا با گزینه های ارزان قیمت تر، مشتریان وسیع تری را جذب کند. این شرکت میلیارد ها دلار در اوپن ای آی سرمایه گذاری کرد و فناوری آن را در محصولات نرم افزراری خود به کار گرفت تا به این ترتیب به یکی از پیشروان هوش مصنوعی مولد تبدیل شود.

براساس گزارش موجود، این شرکت آمریکایی خوشه بزرگی از سرورهای مجهز به واحدهای پردازش گرافیکی را همراه مقدار زیادی داده پردازش کرده تا مدل را ارتقا دهد. MAI-۱ حدود ۵۰۰ میلیارد پارامتر دارد. حال آنکه چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی هزار میلیارد و Phi-۳ مینی ۳.۸ میلیارد پارامتر دارند.

کد خبر 6098956 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ۱۰ گنج گمشده بزرگ تاریخ | داستان‌هایی خواندنی از گنج‌های مرموز دنیا
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • صلاح به تاریخ‌نویسی در لیگ برتر ادامه می‌دهد
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک